ianuarie 7, 2016

PUBLICITATE OFFLINE

“Schimbarea unui brand intr-un lider social responsabil nu se petrece peste noapte prin simpla scriere de strategii noi de marketing si publicitate. Este nevoie de efort pentru a identifica o viziune pe care clientii o vor gasi credibila si aliniata valorilor lor.” – Simon Mainwaring

Vrei sa promovezi produsele sau serviciile prin optiunile offline?

Publicitate Offline Proper Consultancy

Pentru a avea o campanie de promovare cat mai eficienta in mediul offline, avem nevoie de cat mai multe detalii legate de business-ul pe care vrei sa il promovezi.

Odata cunoscut domeniul de activitate si ce se doreste a fi promovat, vom putea elabora un plan de actiune. Acesta va cuprinde strategia, continutul campaniei de promovare, cui se adreseaza aceasta si care este cea mai buna modalitate ca mesajul nostru sa ajunga la cat mai multi potentiali clienti.

Vom alege cea mai buna campanie de promovare, incepand de la fliere, pliante impartite persoanelor aflate in diferite medii precum scoli, hoteluri, comunitati sau chiar si casute postale, pana la anunturi in reviste, ziare, radio, expozitii si targuri tematice, conferinte, networking si alte medii ce se pliaza pe necesitatea clientului.

Pe langa toate acestea oferim suport in stabilirea identitatii vizuale a companiei prin efectuarea de sigle sau logo firma, machete, volumetrie si concepere, design, continut materiale de promovare.

Ia legatura cu noi si lasa-ne sa ne ocupam de restul! Pentru ca putem!

error: Continut protejat!
www.000webhost.com