Recodificare CAEN rev.2

Operatiunea de recodificare CAEN consta in modificarea codurilor CAEN mentionate in actul constitutiv al firmei, dupa modelul CAEN rev. 2 actualizat. In situatia in care codurile specifice fiecarui domeniu de activitate a clasei CAEN rev. 2 nu se regaseste in actul constitutiv al firmei acestea vor trebui modificate in conformitate cu noile modificari survenite.


Operatiunea de recodificare CAEN la Registrul Comertului consta in depunerea documentelor necesare si completarea cererilor, declaratiilor si a vectorului fiscal, dupa caz.

1. Primul pas ce trebuie urmat este actualizarea actului constitutiv dupa noua clasa a codurilor CAEN rev. 2. (a codurilor deja existente)

2. Se vor completa cererile, declaratiile si vectorul fiscal, dupa caz, pentru Registrul Comertului.

Cand toate aceste documente sunt finalizate, se va inregistra dosarul la Registrul Comertului, urmand ca in 3-5 zile lucratoare documentele firmei sa fie eliberate.

 

ACTE NECESARE:

Pentru a demara procedura de constituire a dosarului pentru Registrul Comertului in vederea recodificarii CAEN sunt necesare urmatoarele documente:

-C.I asociat/asociati;

– Actul constitutiv al firmei.

 

DE TOATE ACESTEA NE OCUPAM NOI!

Veti beneficia de consultanta necesara pe tot parcursul constituirii dosarului in vederea depunerii la Registrul Comertului.

Onorariul pentru operatiunea derecodificare CAEN a firmei este de 389 Lei TVA inclus.

Se vor lua in calcul si taxele la Registrul Comertului care sunt de aproximativ 350 Lei.

Toate aceste operatiuni au deplasarile necesare incluse in onorariu.

(valabile pentru Bucuresti/Ilfov)

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati!

This entry was posted in Modificari. Bookmark the permalink.

Comments are closed.