Infiintare PFA

Persoana Fizica Autorizata este autorizata sa desfasoare orice forma de activitate economica permisa de lege, folosind exclusiv forta sa de munca. Persoanele fizice, cetateni romani sau cetateni straini, care provin din statele membre ale Uniunii Europene si din statele apartinand Spatiului Economic European, pot desfasura activitati economice pe teritoriul Romaniei, in mod independent. Acestea pot fi autorizate sa desfasoare activitati economice in toate domeniile, meseriile si ocupatiile, cu exceptia celor reglementate prin legi speciale.

 

Operatiunea de constituire a Persoanei Fizice Autorizate la Registrul Comertului consta in depunerea documentelor necesare si completarea cererilor, declaratiilor si a vectorului fiscal, dupa caz.

1. Primul pas ce trebuie urmat este obtinerea rezervarii de denumire la Registrul Comertului. Denumirea Persoanei Fizice Autorizate consta in numele si prenumele solicitantului. In situatia in care exista inregistrata o denumire identica, se va utiliza initiala sau prenumele tatalui.

2. Se vor redacta documetele necesare in vederea depunerii la Registrul Comertului.

3. Se vor completa cererile, declaratiile si vectorul fiscal, dupa caz, pentru Registrul Comertului.

Cand toate aceste documente sunt finalizate, se va inregistra dosarul la Registrul Comertului, urmand ca in 3-5 zile lucratoare documentele Persoanei Fizice Autorizate sa fie eliberate.

ACTE NECESARE:

Pentru a demara procedura de constituire a dosarului pentru Registrul Comertului in vederea constituirii Persoanei Fizice Autorizate sunt necesare urmatoarele documente:

-C.I titular;

-Documente spatiu cu destinatie de sediu profesional si acordul vecinilor (daca este cazul);

– Documentele care atesta experienta profesionala in viitorul domeniu de activitate: diploma sau adeverinta de absolvent/copie carte munca/adeverinta angajatori/certificat competenta profesionala, etc.

-Specimen de semnatura.

DE TOATE ACESTEA NE OCUPAM NOI!

Veti beneficia de consultanta necesara pe tot parcursul constituirii dosarului in vederea depunerii la Registrul Comertului.

Onorariul pentru operatiunea de constituire a Persoanei Fizice Autorizate este de 319 Lei TVA inclus.

Se vor lua in calcul si taxele la Registrul Comertului care sunt de aproximativ 350 Lei.

Toate aceste operatiuni au deplasarile necesare incluse in onorariu.

(valabile pentru Bucuresti/Ilfov)

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati!

This entry was posted in Infiintari. Bookmark the permalink.

Comments are closed.