Alege sa fii FREELANCER!

Un “altfel” de a face bani mai simplu si…de acasa! Alege sa fii freelancer!

Cea mai mare companie din Romania nu este inregistrata la Registrul Comertului. Are peste 50.000 de angajati si o cifra de afaceri de aproximativ 15 milioane de dolari.

Woman working at home with laptop computer

ALEGE SA FII FREELANCER!

Este vorba despre freelancerii care lucreaza pe internet, din propria sufragerie sau din vreo cafenea, pentru companii din toate colturile lumii. Pentru unii dintre ei, proiectele obtinute prin intermediul marilor platforme mondiale de freelancing se traduc intr-un salariu comparabil cu al unui executiv de multinationala, de cateva zeci de mii de dolari anual.

 

ALEGE SA FII FREELANCER! PLATFORME FREELANCER

Zeci de milioane de oameni din toate colturile lumii, intre care si cateva zeci de mii de romani, isi incearca in permanenta norocul pe cont propriu, pe platforme de freelancing precum Freelancer.com, Elance.com, oDesk.com sau vWorker.com.

 

CUM FUNCTIONEAZA PLATFORMELE DE FREELANCING

Spera, ca oricine de altfel, sa gaseasca cheia banilor multi in schimbul muncii lor si, desi unii chiar reusesc, trebuie spus de la bun inceput ca freelancingul ca meserie nu-i chiar pentru oricine. Modul de functionare al platformelor de acest gen este destul de simplu. Companii din toata lumea cauta forta de munca bine pregatita si mai ieftina decat ar gasi in tara de unde provin pentru diverse proiecte specifice. Freelancerii concureaza unii cu ceilalti folosind arme precum pretul, termenul de predare si experienta anterioara pentru a castiga proiectele.

De la sine inteles ca, pentru cineva abia pornit pe calea freelancingului, nici companiile nu se vor inghesui cu proiecte si nici banii nu vor curge prea usor. Insa pentru cei care nu se lasa usor descurajati, recompensele se pot dovedi mai mult decat suficiente pentru o viata relaxata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continut protejat!
www.000webhost.com